Εθελοντές καθάρισαν την Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου μέχρι την γέφυρα Νέας Αβώρανης (φωτο-βίντεο)


Ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν σήμερα το πρωί μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών, τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και την συμμετοχή εθελοντών,καθώς και ομάδας εθελοντών από το Σχολείο 2ης ευκαιρίας Αγρινίου.

Λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε ο καθαρισμός του τμήματος από τα LIDL μέχρι την γέφυρα Νέας Αβώρανης της Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου.

Στην σημερινή δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος μέσω της  κάμερας του "Κ" παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να μην πετάνε σκουπίδια.

Η Δράση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό.

Για την ασφάλεια και αυτής της Δράσης φρόντισε η Τροχαία Αγρινίου σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου καθώς και συνεργείο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που ανέλαβε την σήμανση.

Δείτε το βίντεο από τη δράση και τις δηλώσεις Εθελοντών και του Δημάρχου Αγρινίου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου
Με τη συμμετοχή πολλών  εθελοντών  πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της εθνικής οδού Αγρινίου - Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.
Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον
Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών, τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν να συντονίσουν την δραστηριότητα. Με ην συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε η δράση η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά:
«Νιώθω χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εθελοντών του δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακτίνας Εθελοντισμού, πριν από 4 χρόνια, πετύχαμε να συσπειρώσουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υπόθεση όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή».
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.