ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου με την Χριστίνα Σταρακά, η Γεωργία Κολοβού


Την υποψηφιότητα της για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη "Αγρίνιο Μπορείς",της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά ,ανακοίνωσε η Γεωργία Κολοβού,προϊστάμενη του Τμήματος Υλοποίησης Δράσεων Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης,της Π.Δ.Ε, Π.Ε Αιτ/νιας .

"Υπηρετώντας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 20 χρόνια και γνωρίζοντας πως λειτουργεί ένας Δήμος « εκ των έσω» , αποφάσισα με χαρά να δεχτώ την πρόταση ενός ανθρώπου με όρεξη και θέληση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

 Με όραμα για το Δήμο Αγρινίου  η  υποψήφια Δήμαρχος κα Χριστίνα Σταρακά έχει θέσεις,  προτάσεις και πρόγραμμα για μια νέα εποχή γιατί το ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ.

Ζώντας στην πόλη του Αγρινίου  τα τελευταία χρόνια και μεγαλώνοντας εδώ τους δύο γιούς μου, βιώνω δυστυχώς μια συνεχή  υποβάθμιση των ελεύθερων χώρων πρασίνου, των παιδικών χαρών, των αθλητικών εγκαταστάσεων και γενικά των χώρων που μπορούν τα παιδιά μας να περάσουν λίγο από τον ούτως ή άλλως περιορισμένο λόγω υποχρεώσεων, ελεύθερο χρόνο τους.

Με ευαισθησία αλλά και αποτελεσματικότητα πρέπει να  προσεγγίσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, τους συμπολίτες μας.

Σαν εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος και  μητέρα  θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω μαζί με εσάς:
Για καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες ζωής
Για διεκδίκηση περισσότερων ελεύθερων χώρων για τα  παιδιά μας και εμάς τους ίδιους
Για βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας

Σας καλώ λοιπόν όλους στις εκλογές του  Μαΐου να ψηφίσετε  για μια νέα εποχή για το Δήμο Αγρινίου.

Να αναδείξετε ανθρώπους με όραμα, ελπίδα,  θετική στάση και σκέψη. Να δώσετε την ευκαιρία  σε νέους ανθρώπους να οδηγήσουν τον Δήμο μας σε μια καινούργια σελίδα έχοντας πάνω απ΄ όλα  Πίστη, Αγάπη και Σεβασμό στον συμπολίτη μας."

ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
                                         ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΣΥΝΤΟΜΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κολοβού Χρ. Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973.

Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αγρινίου το 1990. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 1996 από τη Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών -  Τμήμα Γεωπονίας. Επιπλέον φοιτά στο μεταπτυχιακό τμήμα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Αγρινίου.

Από το 1999 υπηρετεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αρχικά, ως γεωπόνος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας στο Τμήμα πρασίνου και κοινοχρήστων χώρων.

Από το 2013 υπηρετεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα προΐσταται του Τμήματος Υλοποίησης Δράσεων Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είναι παντρεμένη με τον Μάλαινο Φ. Χριστόφορο και μητέρα δυο παιδιών  δεκατριών και εννέα ετών.

1η δημοσίευση 6-3-2019.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια