Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία! (video)


Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike βαρεμενος

Θερμή υποδοχή από τους ομογενείς στην Αυστραλία στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Αποδοκιμασίες στον Γιώργο Βαρεμένο με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν “αλήτη” και “προδότη”. Αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι ομογενείς της Αυστραλίας στον απεσταλμένο της κυβέρνησης και Αντιπροέδρου της ελληνικής βουλής, Γιώργο Βαρεμένο.

Ο κ. Βαρεμενος παρέστη στη Μελβούρνη για τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και τα άκουσε για τα καλά από τους έλληνες ομογενείς, ενώ σύμφωνα με το neoskosmos αυτή ήταν η μαζικότερη εκδήλωση της ομογένειας της Αυστραλίας.
 Η παρέλαση άρχισε με τα τμήματα των συλλόγων και οργανισμών των Ελλήνων Ποντίων καθώς ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας και πλήθος κόσμου, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των ομογενών ο αριθμών του κόσμου που παραβρέθηκε ήταν μεγαλύτερος από ότι πέρσι.

Με το που ολοκληρώθηκε η παρέλαση και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομογενείς άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον. Τα «παρατράγουδα» εξελίχθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας , καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael O’Brian.

Μάλιστα κάποιος θερμόαιμος ομογενής πέταξε και δυο μπουκάλια προς την πλευρά που βρισκόταν ο κ. Βαρεμένος, χωρίς ωστόσο να τον απειλήσουν.

Πηγή: neoskosmos-newsit.gr
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.