ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πάτρα :23χρονος άρπαξε όπλο αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike νοσοκομείο ρίο

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (29.04.2019) στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα. Νεαρός άνδρας άρπαξε το όπλο αστυνομικού και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Πάτρα. Ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, η αστυνομία βρήκε τον 23χρονο στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Μετά από εισαγγελική εντολή, ο νεαρός μεταφέρθηκε με περιπολικό και συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση.


Τότε ήταν που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος, άγνωστο πως, άρπαξε το όπλο ενός από τους αστυνομικούς και με αυτό αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ο 23χρονος φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο νοσοκομείο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

πηγή:newsit.gr

Νεότερη ενημέρωση

Κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού.

Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια