ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με μεγάλη συμμετοχή ο 9ος Λαϊκός αγώνας δρόμου στο Αγρίνιο


 Με μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» που πραγματοποίησε για 9η χρονιά η Τοπική μας Διοίκηση. Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αλλά και άνθρωποι από άλλα μέρη της πατρίδας μας έρχονται για να συμμετέχουν στον Αγώνα μας. Η μεγαλύτερη όμως χαρά μας είναι, που όλο και περισσότεροι μικροί μαθητές περιμένουν κάθε χρόνο πότε θα γίνει ο αγώνας μας, για να έρθουν να τρέξουν.

Φέτος, ανήμερα του αγώνα, η απειλή της βροχής μας προκάλεσε έκδηλη ανησυχία για την προσέλευση των συμμετεχόντων. Ο Άγιος Αρτέμιος όμως κράτησε την βροχή, σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έτσι ήρθαν και συμμετείχαν οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν εγγραφεί. Στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 450 αλλά και στον αγώνα των χιλίων μέτρων έφτασαν τις 400. Πιστεύουμε ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να ευχαριστηθούν όλοι την συμμετοχή τους στον αγώνα. Για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας ζητάμε συγνώμη αν δεν καταφέραμε να προβλέψουμε κάτι και δυσαρεστήσαμε κάποιον άθελά μας.

Για να πραγματοποιηθεί ένας τέτοιος αγώνας χρειάζεται πάντα να εργασθούν και να συμβάλλουν πολλοί άνθρωποι και φορείς τους οποίους και θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε.
Τον Δήμο Αγρινίου που για μια ακόμη χρονιά στήριξε τον αγώνα μας. Αυτή την φορά όχι μόνο οικονομικά αλλά συμμετέχοντας ενεργά ως συνδιοργανωτής.




Την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η οποία έθεσε τον αγώνα μας υπό την αιγίδα της.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας που κάθε χρόνο με όλες τις δυνάμεις της υποστηρίζει τον αγώνα μας και επιπλέον διαθέτει το Αστυνομικό Μέγαρο για την ξενάγηση των μικρών μας φίλων.
Το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και όλους του συναδέλφους που φροντίζουν για την ασφαλή διέλευση των αθλητών στην διαδρομή του αγώνα.

Την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στο έργο της τροχαίας.
Την Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου για την διάθεση των δημοτικών αστυνομικών στην υποστήριξη του έργου της τροχαίας.
Την Αστροφυσική Εταιρία Δυτικής Ελλάδας και το φροντιστήριο Φάσμα οι οποίοι με την συμμετοχή τους, με ομάδα άνω των εκατό αθλητών, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στον αγώνα μας.
Όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν ομαδικά αλλά και τους ανεξάρτητους δρομείς που για άλλη μια φορά στήριξαν τον αγώνα μας.
Όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι με κάθε τρόπο, κάθε χρονιά, στηρίζουν την διοργάνωση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Γενικός Διευθυντής της Γ.Α.Δ.Π.Δ.Ε. Ταξίαρχος κ. Κοτρωνιάς Νικόλαος.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχος  κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Καραπατάκης Ιωάννης.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και αναπληρωτής του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γκρίζης Νικόλαος.
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεύθυνσης Κ.Ε.Π.  κα. Σαλακίδου Όλγα.
Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κα. Μακρή Ανθούλα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσούνης Δημήτρης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης Νεκτάριος.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας στην απόσταση των 5χλμ και αθλητής της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου Κώστας Σταμούλης ο οποίος άνετα τερμάτισε πρώτος στην απόσταση των πέντε χιλιομέτρων.
Οι πρωτεύσαντες σε όλες τις κατηγορίες στον αγώνα των 5χλμ είναι.
1ος  Νικητής   Σταμούλης Κωνσταντίνος Γ. Ε. Αγρινίου.
2ος  Νικητής   Ματσούκας Ιωάννης  Γ.Ε. Αγρινίου.
3ος  Νικητής   Δρόσος Γεώργιος  Ι.Ρ.Α Αχαΐας.


1η  Νικήτρια   Νικολοπούλου Ελένη Γ. Ε. Αγρινίου
2η  Νικήτρια   Τζαλοκώστα Δήμητρα  Ανεξάρτητη.
3η  Νικήτρια   Μαραγιάννη Χριστίνα Σ.Δ.Υ. Αγρινίου

1ος Εν ενεργεία αστυνομικός  Γραμμένος Γεώργιος Ι.Ρ.Α Αχαΐας

1ος Εν αποστρατεία αστυνομικός Καψάλης Θωμάς Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.

1ος αστυνομικός Δ.Α Ακαρνανίας Στάμος Νικόλαος Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.

Ειδική βράβευση έγινε στον αστυνομικό της Δ.Α Ακαρνανίας Κορδάτο Γεράσιμο ο οποίος μας τίμησε με την συμμετοχή του. Ο Γεράσιμος παρ’ ότι έχει ένα ακρωτηριασμένο κάτω άκρο συμμετέχει κάθε χρόνο στον αγώνα μας και αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, με την δύναμη της θέλησης για ζωή.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα των 5χλμ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται  τον ιστότοπο www.ftt.gr

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για του χρόνου με την υπόσχεση να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε ο 10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου να είναι ακόμα μεγαλύτερος και ακόμα καλύτερος.  Στόχος μας πάντα είναι να ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.
“SERVO PER AMICEKO”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια