Σπήλιος Λιβανός : «Να σηκώσουμε όλοι μαζί ψηλά την Αιτωλοακαρνανία. Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!» Αύριο ηομιλία του Σπήλιου Λιβανού στο Μεσολόγγι

Το όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή 3/5 στο Μεσολόγγι ο Σπήλιος Λιβανός. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις 20:30 από το Ράδιο Μέγαρο θα καλέσει τους πολίτες να στείλουν το σύνθημα για πολιτική αλλαγή για μια "Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!" ενώ θα αναπτύξει εκτενώς το σχέδιο δράσης του που περιλαμβάνει 6 άξονες για την ανάπτυξη της περιοχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιβανός ως βασικούς πολιτικούς στόχους θα προτάξει τη μείωση της ανεργίας, τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα και την επένδυση στη εξωστρέφεια, την καινοτομία και την ποιότητα με σκοπό την αύξηση του τοπικού ΑΕΠ, την αύξηση της παραγωγικότητας και των επενδύσεων τόσο σε έργα υποδομής όσο και στην προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων. Παράλληλα θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την Παιδεία με τη δημιουργία Γεωπονικής Σχολής ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει και στην εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στο νομό.


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.