ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το Κ.Α.Π.Η Καινουργίου επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και την Γελαστή Πολιτεία (φωτο)


Στις 18/04/2019,ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30,ο Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής ΚΑΠΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, Ιερεύς Βασίλειος Κακούρης με τα μέλη της επιτροπής,μετέβησαν εις τα ιδρύματα:

Α) ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,όπου έτυχαν θερμής υποδοχής μεταφέροντας εκεί σάκκους με πώματα εμφιάλωσης.


Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΚΟΙΠΑ κ.Ιωάννη Βασιλείου διά την χορήγηση μεταφορικού μέσου.Επίσης,η συντονιστική επιτροπή επισκέφθηκε όλους τους χώρους του ιδρύματος και ξεναγήθηκε από  την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ κ.Λαμπρινή Κολοβού την οποία και ευχαρίστησε.Η επιτροπή προσέφερε στα παιδιά τα δώρα της αγάπης,μίλησε και χάρηκε με  αυτά.Φεύγοντας,ευχήθηκε στη Διεύθυνση,τους εργαζομένους και τα παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ.

Β) ΔΟΜΗ ΚΔΑΠ ΜΕΑ”Η Γελαστή Πολιτεία”όπου και εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκεί εργαζομένους οι οποίοι τους μίλησαν για το έργο της ΔΟΜΗΣ.


Η επιτροπή,προσέφερε και εκεί τα δώρα αγάπης στα παιδιά,μίλησε και χάρηκε με αυτά.Φεύγοντας,ευχήθηκε στη Διεύθυνση,τους εργαζομένους και τα παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ

ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ.

Αδελφοί μου,
Παρακαλώ να νοιαζόμαστε για τα ιδρύματα αυτά και για όλους τους εργαζομένους σ’αυτά,διότι φροντίζουν με πολύ ζήλο,αγάπη και αυτοθυσία τα παιδιά μας που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.Να προσευχόμαστε για όλους αυτούς και με όποιο μέσο ή τρόπο να βοηθούμε το κοινωνικό αυτό έργο.Αδελφοί μου,η αγάπη πάντα στέγει,πάντα πιστεύει,πάντα ελπίζει,πάντα υπομένει,η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει.

ΚΑΛΟ,ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ.

Ο Πρόεδρος
π.Βασίλειος Κακούρης 

 






Η Ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου 

Η Επιτροπή ΚΑΠΗ Καινούριου, με επικεφαλής τον Πατέρα Βασίλειο Κακούρη επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ φέρνοντας μεγάλη ποσότητα καπάκια και πολλά δώρα για τα Παιδιά της Πρώιμης Θεραπευτικής Εκπαιδευτικής παρέμβασης.

Αφού ενημερώθηκαν για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και ξεναγήθηκαν διεξοδικά σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους μοίρασαν δώρα στα Παιδιά, τα οποία με χαρά ανταποκρίθηκαν στους επισκέπτες.
Εντυπωσιασμένοι οι επισκέπτες μας εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το Κέντρο μας και συγκεκριμένα ο Πάτερ Βασίλειος διατύπωσε τα ακόλουθα:
«Απερίγραπτη η χαρά μου που σήμερα βρέθηκα με την Επιτροπή ΚΑΠΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ στον χώρο τούτο της προσφοράς και της αγάπης όλων των εργαζομένων. Συγχαίρουμε όλους αυτούς που δίνουν την καρδιά τους στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε την Πρόεδρο κ. Λαμπρινή Κολοβού για την ξενάγησή της.»

Η ΤΔΕ ευχαριστεί για την ευγενική τους προσφορά και εύχεται Καλή Ανάσταση, Υγεία και Ευτυχία.

Elepap Agriniou

πηγή:kainourgiopress.blogspot.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια