ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αλεξάνδρα Μπαρδάκη :Οφείλουμε όλοι μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους.


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου με τον με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου είναι η Ασφαλιστική Διαμεσολαβητής ,Αλεξάνδρα Μπαρδάκη.

" Σε αυτή την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, αγωνίζομαι καθημερινά με όλες μου τις δυνάμεις, για μία καλύτερη ζωή για μένα και για τα παιδιά μου .

Μαχόμενη καθημερινά στον Ασφαλιστικό και Μεσιτικό κλάδο και βλέποντας από κοντά την δυσάρεστη και δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων γύρω μου,  αποφάσισα να μετέχω στον δύσκολο αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Με αγωνιστικότητα και πάθος, χωρίς φόβο να μην εκτεθώ , να συμβάλλω κι εγώ με την σειρά μου, στην βελτίωση ετούτου του τόπου που γέννησα, μεγάλωσα και συνεχίζω να μεγαλώνω τα παιδιά μου .
Την πόλη που ονειρεύομαι, γεμάτη ζωή, με νέους και δραστήριους ανθρώπους .
Το να παλεύω για ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου , αποτελεί για μένα ένα προσωπικό στοίχημα που αισθάνομαι ότι οφείλω να κερδίζω κάθε μέρα .
Οφείλουμε όλοι μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους.
Να νοιώθουν περήφανα  για την πόλη τους, να ονειρεύονται και να παλεύουν μαζί μας να φτιάξουν τον τόπο τους ομορφότερο, παραγωγικότερο, που θα δίνει σε όλους ευκαιρίες για εργασία, οικονομική ανεξαρτησία και προσωπική επιτυχία .
Ας αξιοποιήσουμε τον πιο όμορφο Νομό της Ελλάδας, μπολιάζοντας τις προσπάθειές μας με τα όνειρα, τις ιδέες, τις αξίες και ιδανικά των παιδιών μας .
Πιστεύω στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και στις δυνατότητες που παρέχει, με την συμμετοχή και στήριξη όλων μας, να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες, για μια πόλη που να αξίζει και χαιρόμαστε να ζούμε ."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η  Μπαρδάκη  Αλεξάνδρα  του Παντελή , Γεννήθηκε  το  1974  στο  Αγρίνιο  και  κατάγεται  από  το   Περιστέρι  Αιτωλοακαρνανίας

Ζει  και  εργάζεται  στο  Αγρίνιο  και  είναι   μητέρα  δύο  Παιδιών,  της Δανάης που σπουδάζει στο Β’ έτος στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του  Στράτου που είναι στη Β΄ τάξη Λυκείου.

Σπούδασε  στη  Νοσηλευτική  Σχολή  Αγρινίου.
 Σπούδασε  και  πιστοποιήθηκε  ως  Μεσίτης  Αστικών  Συμβάσεων  από  το Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο  Αθηνών  .
Πιστοποιήθηκε  στο  Marketing  για  τουριστικές  επιχειρήσεις  από  το  Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο  Αθηνών  .
Από  το  1993  έως  το  1998  εργάσθηκε  στο  ΑΤΤΙΚΟ  ΜΕΤΡΟ  Αθηνών .
 Από  το  1998  έως  το  2011  εργάστηκε  στην  Εθνική  Ασφαλιστική  ως  Ασφαλιστικός  Σύμβουλος.
Από  το  2011  μέχρι  σήμερα , είναι  ανεξάρτητος  Ασφαλιστικός  Διαμεσολαβητής  & Μεσίτης  Αστικών  Συμβάσεων.
Είναι  ιδρυτικό  μέλος  του  Συνδέσμου  Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών  Δυτικής Ελλάδος .

Αλεξάνδρα Μπαρδάκη 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια