Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουρουμπλή με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" του Σταύρου Καμμένου


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ματσούκι Αιτωλοακαρνανίας από Πόντιους γονείς, τον Γεώργιο Κουρουμπλή, συνταξιούχο υπάλληλο της Αγροτικής Τράπεζας και την αγρότισσα Γιαννούλα Σαββίδου. Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Σχισμένου, αστυνομικό στη Διεύθυνση Ακαρνανίας, με την οποία έχουμε αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη.

Φοίτησα στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αγρινίου, με κατεύθυνση τον Κλάδο Κοινωνικής Πρόνοιας, από όπου αποφοίτησα το 1998. Στη συνέχεια για αρκετά χρόνια εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα.
Το 2001 μέσω ΑΣΕΠ, διορίστηκα υπάλληλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Εργάστηκα στις περιοχές Κολωνός, Αγία Παρασκευή και Γλυκά Νερά Αττικής.Από το 2013 ζω και εργάζομαι στην πόλη του Αγρινίου.

Το καλοκαίρι του 2018, μαζί με συγχωριανούς μου στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη συλλογική μας μνήμη και τη συλλογική μας ταυτότητα, δημιουργήσαμε στο Ματσούκι τον πολιτιστικό σύλλογο «Άγιος Γεώργιος», όπου ασκώ τα καθήκοντα του προέδρου.

Σήμερα, συμμετέχοντας στο συνδυασμό του Σταύρου Καμμένου «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,  ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για να συμβάλω με όλες του τις δυνάμεις, με μόνο κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από την πολυετή ενασχόληση με τα κοινά.

Δημήτριος Κουρουμπλής 

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.