ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Eπισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Σταύρου Καμμένου στον ΟΑΕΔ Αγρινίου και την Α.Δ Ακαρνανίας


Eπισκέψεις στον ΟΑΕΔ Αγρινίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ.Σταύρος Καμμένος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Στον ΟΑΕΔ Αγρινίου, τους υποδέχθηκε το υπαλληλικό προσωπικό της υπηρεσίας καθώς και ο προιστάμενος κ.Γιώργος Θεοδωρόπουλος.Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την υλοποίηση μιας υγιούς συνεργασίας ΟΑΕΔ και Δήμου,  και τα κρατικά προγράμματα απασχόλησης που έχουν ως στόχο να συνδράμουν στην εύρεση εργασίας για τους άνεργους συνδημότες μας.
Λίγο αργότερα, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όπου και συναντήθηκαν με τον Ταξίαρχο κ.Παπαευθυμίου.Συζητήθηκαν τα ζητήματα της παραβατικότητας και της αστυνόμευσης της περιοχής, αλλά και γενικότερα  προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης.

Ο κ.Καμμένος αμέσως μετά την συνάντηση δήλωσε:
«Δήμος και Αστυνομική Διεύθυνση οφείλουν να συνεργάζονται.Η παραβατικότητα ανθεί εκεί που υπάρχει αδιαφορία και εγκατάλειψη.Χρειάζονται λοιπόν πρωτοβουλίες , ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με επίκεντρο την ασφάλεια του πολίτη στο οποίο ο Δήμος θα έχει ενεργό ρόλο και θα παρεμβαίνει δραστικά υποστηρίζοντας το έργο της αστυνομίας,  όπου χρειάζεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια