ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεγάλη συγκέντρωση του Νίκου Καζαντζή στο Αγρίνιο,Σας διαβεβαιώνω ότι σε 4 χρόνια από σήμερα δεν θα βρεθεί κάποιος να πει ότι μετάνιωσε που μας ψήφισε (φωτο-βίντεο)


Mε όγκο και παλμό ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Καζαντζή, νωρίτερα σήμερα,  έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Σαλάκου στο Αγρίνιο.
Έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή  άσκησε ο Νίκος Καζαντζής την οποία χαρακτήρισε ανίκανη να διαχειριστεί τις τύχες των πολιτών και του δήμου. Έδειξε μάλιστα στους παρευρισκόμενους το προεκλογικό πρόγραμμα του κ.Παπαναστασίου, του 2014, μιλώντας για μηδενικό έργο και έκανε λόγο για μια χαμένη 5ετία.


Κατηγόρησε ακόμη τον κ.Παπαναστασίου πως πολιτεύεται με πρακτικές της δεκαετίας του  ΄50, ρίχνοντας άσφαλτο και τσιμέντο λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αγνοώντας τα πραγματικά προβλήματα, κάνοντας ρουσφέτια και διορισμούς συγγενών και συνεργατών.


Στο θέμα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό είπε ότι η  στάση του κ. Παπαναστασίου δεν ήταν διεκδικητική, ούτε ως αντινομάρχης, ούτε και ως  πρόεδρος του ΤΕΕ και πως αδιαφόρησε στα μεγάλα ζητήματα του δήμου Αγρινίου , όπως το Πανεπιστήμιο, το δημοτικό πάρκο , την  Τριχωνίδα, του δασυλλίου του Αγίου Χριστοφόρου κ.α



Είπε ακόμη ότι αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά τον   Γ. Παπαναστασίου είναι η καρέκλα του, καταγγέλλοντάς τον παράλληλα για «νουθεσίες» στους δικαστικούς αντιπροσώπους, σε σεμινάριο που παραβρέθηκε των δικαστικών αντιπροσώπων στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου, με την ανοχή μάλιστα του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου .





Τόνισε με έμφαση ότι ο συνδυασμός του   θα πορευτεί με  αρχές και αξίες και η απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Αγρινίου δεν απορρέει από θυμό «Δεν είμαστε θυμωμένοι αλλά συνειδητοποιημένοι ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Αρα κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν με τον δήμο» είπε χαρακτηριστικά.





Κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή των εκλογών να ψηφίσουν, όχι με κριτήριο ποιος βγάζει καλύτερες φωτογραφίες αλλά να ψηφίσουν αυτόν που είναι ικανός και έχει όρεξη να δουλέψει για το δήμο. «Σας διαβεβαιώνω ότι σε 4 χρόνια από σήμερα δεν θα βρεθεί κάποιος να πει ότι μετάνιωσε που μας ψήφισε» ανέφερε και υποστήριξε ότι η παράταξή του θα είναι σίγουρα στο β’ γύρο!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια