ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καταγγελία της Παράταξής Καμμένου για τις πρόχειρες εγκαταστάσεις παιδικών χαρών στο Δήμο Αγρινίου για προεκλογικούς σκοπούς

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike πάρκο


Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Αγρινίου, παρουσία του κ. Σκορδόπουλου, παρέδωσε σε εννέα  Δημοτικές Ενότητες πιστοποιημένα όργανα παιδικών χαρών.

Βλέποντας τις εικόνες στα ΜΜΕ και έχοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία που αφορά στην εγκατάσταση παιδικών χαρών, καθώς  και τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ), διαπιστώσαμε με τρόμο και οργή πως δεν τηρήθηκε καμία από τις επιβαλλόμενες  προδιαγραφές για την εγκατάστασή τους, όπως και για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου (απαιτείται  καθόλου σκληρό υλικό, συγκεκριμένου πάχους άμμος κλπ).

Σύμφωνα με  δήλωση δε του κ. Σκορδόπουλου ως αρμοδίου, η διαμόρφωση αυτή θα συντελεστεί σε μέλλοντα χρόνο, δηλαδή όταν πολλά από τα παιδιά μας θα έχουν καταλήξει στις Πρώτες Βοήθειες τραυματισμένα.

Κύριοι, κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
Τρανό παράδειγμα .. «προς αποφυγή» η παιδική χαρά στο Παπαστράτειο Πάρκο που ήδη λειτουργεί  σχεδόν ένα χρόνο χωρίς να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Ζητάμε να γίνουν τα δέοντα σύμφωνα με το νόμο προκειμένου να καταστούν ασφαλείς οι παιδικές χαρές του Δήμου Αγρινίου.

Αγρίνιο, 3/5/2019
Γραφείο Τύπου Παράταξης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια