ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Χριστίνα Σταρακά από τον Αράκυνθο: «Αίτημα των πολιτών να μπει τέλος στην αδράνεια και την στασιμότητα στα χωριά μας»

Οι δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την δημοτική ενότητα Αρακύνθου.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους πολίτες και προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις και να παρουσιάσει τις προτάσεις της, η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά περιόδευσε  την Τρίτη 7 Μαΐου στην δημοτική ενότητα Αρακύνθου.
Πλαισιωμένη από υποψηφίους του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» επισκέφτηκε τις κοινότητες Ζευγαράκι, Άνω και Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα και Γραμματικού. Στις συναντήσεις με τους πολίτες αναδείχθηκε η στασιμότητα και η αδράνεια από την σημερινή δημοτική αρχή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την αγροτική οδοποιία και τις βασικές υποδομές στην περιοχή.
Απευθυνόμενη στους κατοίκους της περιοχής η Χριστίνα Σταρακά εστίασε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της τονίζοντας την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής στις δημοτικές ενότητας, ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας. Όπως τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, βασική θέση του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη και η άρση των ενδοδημοτικών ανισοτήτων, μέσα από ολοκληρωμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.


Κατά την διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού και της Χριστίνας Σταρακά για την δημοτική ενότητα Αρακύνθου, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:
Την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης
Τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε.
Τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε.
Τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων
Την κατασκευή κοινόχρηστων χώρων (επέκταση πεζοδρομίων, πλατείες,
παιδικές χαρές)
Τη σύνδεση του περιμετρικού δρόμου με τις κοινότητες της Δ.Ε.
Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση του όρους Αράκυνθος
Την ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Ακόμη στο πρόγραμμα της Χριστίνας Σταρακά υπάρχει δέσμευση για διεκδίκηση από την  Κεντρική εξουσία για την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα για τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια