Παράταξη Σταύρου Καμμένου :Κακοτεχνία και προχειρότητα σε ασφαλτοστρώσεις στο ΑγρίνιοΔεν τον προλαβαίνουμε τον κύριο Δήμαρχο Αγρινίου!!! 
Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια στην πόλη μας, της  τελευταίας στιγμής βέβαια  με στόχο όχι το καλό των πολιτών αλλά την  ψηφοθηρία. Μόνο που το θέμα δεν είναι να πέσει η άσφαλτος, αλλά να πέσει και σωστά γιατί αλλιώς  η  κακοτεχνία γίνεται  και επικίνδυνη.

  Η οδός Αργυροκάστρου από την Καλυβίων μέχρι την Μπιζανίου που ασφαλτοστρώθηκε δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΟ για τα όμβρια!   Όταν βρέχει γεμίζει με  στάσιμα νερά της βροχής και είναι αδύνατον να την περάσεις χωρίς να βραχείς .

 Τα συνεργεία λοιπόν του Δήμου Αγρινίου, για να προφτάσουν μέχρι τις εκλογές … «να θαμπώσουν» τους δημότες με έργα «βιτρίνας», αντί να ξηλώσουν την παλιά άσφαλτο και να κατεβάσουν το επίπεδο του οδοστρώματος στην Αργυροκάστρου προκειμένου να γίνουν βατά τα πεζοδρόμια και να αποστραγγίζονται τα νερά της βροχής, έριξαν νέα άσφαλτο πάνω στην υπάρχουσα με αποτέλεσμα αντί να κατέβει το επίπεδο να ανέβει ακόμα περισσότερο επιβαρύνοντας την ήδη επιβαρυμένη αυτή περιοχή της Πόλης μας.

Μάλλον θεωρούν τους κατοίκους αυτής της περιοχής «πολίτες δεύτερης κατηγορίας» αφού σε άλλη περίπτωση,  στην οδό Σουλίου και στην Τσαλδάρη, όπου ανανέωσαν και εκεί την άσφαλτο, αφαίρεσαν όπως θα έπρεπε την παλιά άσφαλτο πριν προσθέσουν την καινούρια.
Σε παρατήρηση δε  κατοίκου της γειτονίας προς τον Δήμαρχο κ. Παπαναστασίου για την κακότεχνη αυτή ασφαλτόστρωση της Αργυροκάστρου, η απάντηση του Δημοτικού άρχοντα ήταν εξαιρετικά… κατατοπιστική!!   Κατηγόρησε τον πολίτη για αντιπολιτευτική τακτική προς το πρόσωπό του και έφυγε τρέχοντας!!!!!!!

Γραφείο Τύπου Παράταξης

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.