Καινούργιο :Πρόσκληση σε ντιμπέιτ στους συνδυασμού που διεκδικούν την Κοινότητα


Ο συνδυασμός για την Κοινότητα Καινουργίου "ΕπιΜένουμε Καινούργιο" καλεί σε συζήτηση-ντιμπέιτ όλους τους συνδυασμούς για την Κοινότητα Καινουργίου ,που συμμετέχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Συζήτηση (Ντιμπέιτ) μεταξύ εκπροσώπων όλων των συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές τις 26-5-2019 για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου. Προκειμένου οι συνδημότες μας να ενημερωθούν επαρκέστερα για τις θέσεις-απόψεις όλων των υποψηφίων συμβούλων και εν δυνάμει υποψηφίων Προέδρων Κοινότητας Καινούργιου, πριν κάνουν την τελική τους επιλογή.
Θεωρούμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει πλέον την κοινή παρουσία των θέσεων και απόψεων των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, έξω από τις παλιές πρακτικές και μεθόδους. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις Καινουργίωτισσες και Καινουργιώτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την καλλίτερη επιλογή για το τόπο μας.
Εν αναμονή της απάντησης  από τους άλλους συνυποψήφιους μας, δηλώνουμε ότι ο συντονισμός της συζήτησης ας γίνει με κάθε πρόσωπο που θα προτείνουν οι άλλοι συνδυασμοί, εμείς εκ των προτέρων συμφωνούμε.
Τόπος και χώρος ας  επιλεγεί ο καταλληλότερος στο χωριό, ύστερα από συνεννόηση με τον συντονιστή και τους εκπροσώπους των συνδυασμών.

Καινούργιο 9-05-2019


Από το Γραφείο Τύπου
Κορδάτος Κωνσταντίνος (Τάκης) του Διονυσίου 
Συντονιστής Συνδυασμού

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.