ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε Αγγελόκαστρο, Κλεισορεύματα και Λυσιμαχεία ο Γιώργος Παπαναστασίου


«Συμβάλλαμε στη συνεχή συντήρηση και βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Δήμου»

Σε Αγγελόκαστρο, Κλεισορεύματα και Λυσιμαχεία, περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή - Τόπος να ζεις», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή της δημοτικής αρχής στη συντήρηση και βελτίωση αγροτικών δρόμων και στις τρεις περιοχές, με στόχο την διευκόλυνση της πρόσβασης στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις των αγροτών, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στην υποστήριξη που παρείχαν γεωπόνοι του Δήμου Αγρινίου στους παραγωγούς  σχετικά με θέματα προστασίας και ανάπτυξης της αγροτικής, ζωικής παραγωγής και αλιείας.
«Συμβάλλαμε στη συνεχή συντήρηση και βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Δήμου με στόχο την διευκόλυνση της πρόσβασης στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις των αγροτών συνδημοτών μας. Συνεχής ήταν η ενημέρωση, καθοδήγηση και υποστήριξη από γεωπόνους του Δήμου Αγρινίου, των παραγωγών της περιοχής σε θέματα προστασίας και ανάπτυξης της αγροτικής, ζωικής παραγωγής και αλιείας. Διοργανώσαμε σημαντικές ενημερωτικές ημερίδες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αγρινίου, με θεματολογία την Αγροτική Ανάπτυξη στην περιοχή» σημείωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου, υπογραμμίζοντας ότι πρωταρχικό  μέλημα  στη νέα θητεία είναι η υλοποίηση έργων υποδομής με ξεκάθαρο στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια