Γ. Παπαναστασίου σε Δοκίμι και Καλύβια: «Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία. Προχωράμε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα»Σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους εξελίχθηκε η περιοδεία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή - Τόπος να ζεις», το απόγευμα της Κυριακής σε Δοκίμι και Καλύβια.
 Ο Γιώργος Παπαναστασίου συζήτησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, τα εν εξελίξει έργα, τις παρεμβάσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από την ανάληψη της θητείας του μέχρι και σήμερα ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των δημοτών. 
«Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία, όπως εξάλλου κάναμε από την πρώτη μέρα της θητείας μας. Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, υλοποιούμε, σχεδιάζουμε και προχωράμε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου.
Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαναστασίου, πραγματοποίησε αυτοψία στο ρέμα «Τσίτα» παρακολουθώντας την πρόοδο των εργασιών για την διαπλάτυνση του γεφυριού.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.