ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παράταξη Στ.Καμμένου :Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις Χριστίνα Σταρακά και Απόστολο Κατσιφάρα στον Β' γύρο

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress καμμένος

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία συγκροτήθηκε με βασικό στόχο την ενότητα των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων , για να αλλάξει κατεύθυνση και να φύγει από την αδράνεια και τη στασιμότητα ο Δήμος Αγρινίου.

Στην κατεύθυνση αυτή πήραμε πρωτοβουλίες και προχωρήσαμε σε επανειλημμένα καλέσματα για ενιαία κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, η οποία δε έγινε κατορθωτή , επειδή κυριάρχησαν προσωπικές  επιδιώξεις.

Εμείς με συνέπεια  στις ιδρυτικές  αρχές μας και το βασικό μας στόχο, και παρά τις σοβαρές επί μέρους διαφορές μας, θεωρούμε πως το κύριο ζήτημα είναι η συσπείρωση όλων των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων  για να μην παραμείνει ο Δήμος Αγρινίου στα χέρια φιλελεύθερων αντιλαϊκών δυνάμεων.

Θα παλέψουμε ώστε  με ισότιμες σχέσεις συνεργασίας  σε προγραμματική βάση, όλων των δημοκρατικών παρατάξεων, να καταφέρουμε και να πετύχουμε να δημιουργήσουμε το Αγρίνιο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.

Στη βάση αυτή , με δημοκρατική διαδικασία, αποφασίσαμε  να στηρίξουμε στο δεύτερο γύρο  των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών  αποφασιστικά και με όλες τις δυνάμεις μας , πηγαίνοντας στις κάλπες, τα ψηφοδέλτια της Χριστίνας Σταρακά και του Απόστολου Κατσιφάρα. 
                                                             
                                     ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια