ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σπήλιος Λιβανός: O ελληνικός λαός δεν θα παραπλανηθεί



Τη βεβαιότητα πως όσες εξαγγελίες και αν κάνει κ. Τσίπρας το πολιτικό ρολόι μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση και τον ίδιο, έκανε ο Σπήλιος Λιβανός, καθώς εξέφρασε την εκτίμηση πως «μπορεί η αποκάλυψη των διακοπών του Πρωθυπουργού σε σκάφος εφοπλιστή λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι να άλλαξε τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς στο Μέγαρο Μαξίμου που επίσπευσε τις ανακοινώσεις για προεκλογικές παροχές, είναι όμως σαφές πως ο ελληνικός λαός αυτή την φορά δεν πρόκειται να παραπλανηθεί."

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία απαντώντας σε ερώτηση της ιστοσελίδας Onairnews και του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Παυλάκη για τις πρόσφατες εσπευσμένες εξαγγελίες φοροελαφρύνσεων από τον κ. Τσίπρα, δήλωσε πως "οι πολίτες δεν ξεχνούν ότι ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που, αύξησε τον ΦΠΑ στην εστίαση από τον μειωμένο συντελεστή του 13% που τον είχε ρίξει η κυβέρνηση της ΝΔ, στο 24%, είναι αυτός που αποφάσισε τη μετάταξη βασικών τροφίμων από τον ΦΠΑ 13% στον υψηλό συντελεστή, αύξησε τον ανώτατο συντελεστή του ΦΠΑ από το 23% στο 24%, έκοψε το ΕΚΑΣ για να μοιράσει ένα μικρό μέρος της 13ης σύνταξης, ενώ ακόμα και με τη μείωση της η εισφορά αλληλεγγύης θα παραμένει υψηλότερη από ότι ήταν το 2014. Ουσιαστικά λοιπόν, ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει γιατί «κατάφερε» να επιστρέψει τη χώρα στο 2014 θέλοντας να σβήσει τα 4 χρόνια της άθλιας διακυβέρνησής του. Οι πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στον κ. Τσίπρα να τους κοροϊδέψει για μία ακόμα φορά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λιβανός ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα υπερψηφίσει τα μέτρα καθώς στηρίζει κάθε πολιτική που ανακουφίζει, έστω και προσωρινά, την κοινωνία. Όπως είπε όμως, "αρνείται να αποδεχτεί πως η πολιτική για την έξοδο από την κρίση είναι η πολιτική των τεράστιων υπερπλεονασμάτων με την υπερφορολόγηση των πολιτών και η πολιτική των επιδομάτων."

Ο κ. Λιβανός κλείνοντας έδωσε μεγάλη έμφαση στην ανάγκη της χώρας για "πολιτική αλλαγή και συγκεκριμένο σχέδιο για ανάπτυξη, με επενδύσεις και θέσεις εργασίας και όχι με …αντίδωρα και προεκλογικά δωράκια. Το ρολόι για τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα από το βράδυ της 26ης Μαΐου. Στο χέρι μας είναι με τις επιλογές μας να τον στείλουμε να ξεκουραστεί μια ώρα αρχύτερα για να προχωρήσει άμεσα η ανάκαμψη της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια