ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πάτρα: Νεκρός 23χρονος φοιτητής από χωριό της Δ.Ε Παραβόλας Αγρινίου


Ένας 23χρονος φοιτητής απαγχονίστηκε στην φοιτητική εστία του Ρίου. Σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα Φιλολογίας και καταγόταν από το Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrasevents.gr , ο 23χρονος φοιτητής Β.Μ. με καταγωγή από χωριό της Δ.Ε. Παραβόλας του δήμου Αγρινίου, έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό καθώς βρέθηκε κρεμασμένος από σωλήνες του καλοριφέρ μέσα στο δωμάτιο του στις φοιτητικές εστίες στο Ρίο.

Ο φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός από τους υπευθύνους της εστίας οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του, αφού ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του, πως δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, οι οποίοι ήταν παρόντες όταν άνοιξαν το δωμάτιό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμιζαν αρχαία τραγωδία. Ο φοιτητής ήταν κρεμασμένος με ένα σκοινί ενώ είχε αφήσει ένα σημείωμα σε εμφανές σημείο που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ήταν νεκρός από το βράδυ της Πέμπτης.

Στο σημείωμα που άφησε ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και αυτοί δεν έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση ή μπούλινγκ αλλά σχετίζονται με ανησυχίες και προβληματισμούς.

αναδημοσίευση από το https://www.patrasevents.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια