ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

3ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο


Θεσμικός εναγκαλισμός του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων που θα γίνει στη Ναύπακτο 28-30 Ιουνίου 2019. Μετά την έγκριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Τουρισμού ενέταξαν τη διοργάνωση της Ναυπάκτου υπό την αιγίδα τους.
Είχε προηγηθεί η πιστοποίηση του Φιλαθλητικού Ομίλου Ναυπάκτου ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Τουρισμού ως επίσημος φορέας που δύναται να υλοποιεί διοργανώσεις σχετιζόμενες με τον αθλητικό τουρισμό.
Το Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων της Ναυπάκτου αποκτά πλέον άλλο κύρος. Έχοντας την αιγίδα Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Υπουργείου Τουρισμού καθώς και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η διοργάνωση αποκτά πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, πόσο δε της Δυτικής Ελλάδας.
Σημειωτέον ότι στη διοργάνωση συμμετέχει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, ο καθένας σε θέματα αρμοδιότητας τους, ενώ έχει ενταχθεί για μια ακόμα χρονιά στις εκδηλώσεις των Παπαχαραλαμπείων του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου. Τέλος εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που έχει αναλάβει το σύνολο του εγχειρήματος συνδιοργανωτές σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, και κυρίως η ΚΟΙΝΣΕΠ “Προβάλλω τη Ναυπακτία” που από την πρώτη κιόλας χρονιά αγκάλιασε τη διοργάνωση και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίησή της.
Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες. Εκτός από τη διοργανώτρια ΟΜΟΝΟΙΑ θα λάβουν μέρος η ASD Roccalumera Pallavollo (Ιταλία), η OK Han Pijesak (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός ΓΣ, ο Ιάσονας Νίκαιας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και η Ευρυάλη Γλυφάδας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια