ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Σπήλιου Λιβανού στην "Ένωση Αγρινίου"


Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ένωση Αγρινίου” επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αγρότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία μάλιστα συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη όπου και ετέθησαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα στο νομό.

Ο κ. Λιβανός ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να διασφαλιστούν οι υψηλότερες δυνατές κοινοτικές επιδοτήσεις με τη νέα ΚΑΠ, ενώ μίλησε και για το σχέδιό του για την ενίσχυση μέσα από γενναία φορολογικά κίνητρα των Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, αλλά και ένταξης καινοτόμων δράσεων στην παραγωγική διαδικασία για την επίτευξη της απαραίτητης εξωστρέφειας των παραγωγών.

Ο κ. Λιβανός τόνισε την ανάγκη να ενταθούν οι έλεγχοι στην αγορά με στόχο την προστασία των Ελλήνων παραγωγών από παράνομες μεθόδους και πρακτικές ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη καταπολέμησης του φαινομένου των παράνομων ελληνοποιήσεων προϊόντων.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Λιβανός επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν συγκεκριμένα έργα υποδομών για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης, ενώ μίλησε και για απαραίτητες θεσμικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, το γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή και το διευθυντή εμπορίας κ. Δήμο Μπέτσικα, οι οποίοι και του παρουσίασαν το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγρινίου.

Από την πλευρά του ο κ. Λιβανός δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα συμπεράσματα από αυτή την πολύ σημαντική συνάντηση και επανέλαβε τη δέσμευσή του πως θα κάνει από την επομένη των εκλογών, ό,τι περνά από το χέρι του για την ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου στην Αιτωλοακαρνανία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια