ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :Συγκέντρωση υλικού για το μουσείο


Όπως έχει ανακοινωθεί, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου διαμόρφωσης εκθεσιακού χώρου στο γήπεδο Παναιτωλικού. Ενός σύγχρονου Μουσείου ανάδειξης και προβολής της ιστορίας, της δράσης και της προσφοράς του Συλλόγου μας, στην κοινωνία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους -κυρίως τη νέα γενιά- να γνωρίσει τον Παναιτωλικό και τους μεγάλους σταθμούς της πορείας που άρχισε το 1926, σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και γνώσης του μεγαλείου του Συλλόγου μας. Ο επισκέπτης θα γίνει παρατηρητής της πορείας αυτής και θα έρθει σε επαφή με πρόσωπα του Συλλόγου (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες κ.α.), μέσα από επιλεγμένα εκθέματα, προσωπικά αντικείμενα, κειμήλια, τρόπαια, φανέλες, αναμνηστικά κ.α.

Προετοιμάζοντας την κατασκευή και λειτουργία του απευθυνόμαστε στον κάθε Αγρινιώτη, στον κάθε φίλαθλο, που ενδεχομένως έχει στην κατοχή του υλικό χρήσιμο για το Μουσείο. Παρακαλούμε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο γήπεδο (είσοδος από Θύρα 1, τηλ. 26410 52898, 6947272738, E-mail: info@panetolikosac.gr) Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (ώρες 10.00 – 14.00), για την παράδοση και καταγραφή, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησής του. Αυτονόητη είναι η αναφορά των στοιχείων του κατόχου κάθε πιθανού εκθέματος.

Η συμβολή σου είναι σημαντική!



Τα διοικητικά συμβούλια του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ

    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια