ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας,Αντώνη Μίκροβα


   Ο τόπος καταγωγής μου είναι το Καινούργιο Τριχωνίδας, μια κωμόπολη κοντά στο Αγρίνιο, όπου ζω από το 2004. Το επάγγελμά μου είναι αγρότης. Η κοινωνική και πολιτική μου προσφορά απορρέει, κατεξοχήν, από τη θέση του Γραμματέα του παραγωγικού αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής μας. Με την ανάληψη αυτής της ευθύνης καλλιέργησα την ικανότητα αντίληψης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγροτική κοινότητα.
   Κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή του vομού μου, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, είναι η αγροτική οικονομία (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία). Σ’ αυτήν εστιάζω, αυτό είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά. Με δεδομένο ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας συνδέεται άρρηκτα με την πρωτογενή παραγωγή, θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να δοθούν τα κίνητρα αυτή να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί.
   Η «ομάδα» που έχει τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα πράσινης μετάβασης, το οποίο στοχεύει στην ισόρροπη με το περιβάλλον ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας, είναι αυτή του ΜέΡΑ25. Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 με την «ομάδα» αυτή, καθώς μπορεί να «ακούει» και να συνδιαμορφώνει απόψεις προς όφελος μιας κοινωνίας που φτάνει – ή έχει φτάσει – στα όρια της κατάρρευσης. Μια «ομάδα» που μέσα από το εκλογικό της πρόγραμμα προτείνει επτά οικονομικές και θεσμικές τομές, για τις οποίες θα συνεισφέρω όσο μου αναλογεί ώστε να μετουσιωθούν αύριο σε κοινωνικές δομές που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια