ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Άφθονο γέλιο στην πρεμιέρα της παράστασης "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης",από την ΘεατροPolice(φωτο)


Άφθονο γέλιο χάρισε στην πρεμιέρα της στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου η θεατρική ομάδα ΘεατροPolice, με το έργο "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης".
Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι αστυνομικοί ηθοποιοί της ομάδας μας απέσπασαν το θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Παρόντος του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχου κ. Κοτρωνιά, του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχου κ. Παπαευθυμίου, του Διοικητικού του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, του Διοικητικού του τμήματος ασφαλείας Αγρινίου, της Αντιδημάρχου κας. Σαλακίδου και πλήθους θεατρόφιλου κοινού που ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση, οι ηθοποιοί μας κατάφεραν να διώξουν το άγχος της πρεμιέρας και να ανταποκριθούν άριστα στους ρόλους τους χαρίζοντας ένα όμορφο βράδυ σε όλους όσους παρακολούθησαν την παράσταση.

Με τα έσοδα από την πρεμιέρα υποστηρίχθηκε ο ξενώνας φιλοξενίας ατόμων με ψυχικές διαταραχές ΑΡΓΩ.

Συνεχίζουμε με τρεις ακόμη παραστάσεις έως την Κυριακή 9 Ιουνίου και σας περιμένουμε όλους να έρθετε να δείτε το έργο μας και να περάσετε μια όμορφη βραδιά στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα μας αλλά και τους κοινωνικούς σκοπούς που έχουν επιλεγεί.








Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια