ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο: Βραδιά Αιμοδότη,δίπλα στη λίμνη , το Σάββατο 13 Ιουλίου


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά" σας προσκαλεί στην βραδιά Αιμοδότη, που διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 στο Αρχοντικό της Λίμνης.

Live παραδοσιακή μουσική με ντόπιους καλλιτέχνες.
Τιμή πρόσκλησης  10 ευρώ
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται, πλήρης μενού,κρασί,παγωμένη μπύρα και αναψυκτικά.

Ώρα έναρξης 21:00

Oι εθελοντές αιμοδότες σε πείσμα των καιρών και κόντρα στις σύγχρονες απειλές της αποξένωσης και του ατομικισμού ,αντιπαραθέτουν τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης και προσφέρουν το αίμα τους στον Άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο ανεξαρτήτως χρώματος ,φυλής, θρησκείας.
 Πέρα από την προσφορά τους όμως γίνονται και κήρυκες του εθελοντισμού και δίνουν τον αγώνα τους όλο το χρόνο για την προσέλκυση και νέων εθελοντών αιμοδοτών .

Στο ίδιο πνεύμα και στην ίδια κατεύθυνση βαδίζει κι ο αιμοδοτικός σύλλογος του χωριού μας «Παναγία Χρυσοχεριά».Αποδεικνύει καθημερινά μαζί με τους εθελοντές αιμοδότες κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Στόχος μας να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο σύλλογος μας. Για όλα αυτά και για πολλά άλλα σας προσκαλούμε,σας παρακαλούμε πολλές φορές σας παρακαλούμε  να συμμετάσχετε στις επόμενες αιμοδοσίες που έχουν προγραμματιστεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινούργιου .

Επίσης σας προσκαλούμε και στη χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος το Σάββατο 13 Ιουλίου στο «Αρχοντικό της λίμνης».

 Σας περιμένουμε όλους και όλες στις εκδηλώσεις!!
Μην λείψει κανείς

                                                            Με απεριόριστο σεβασμό
                                                      Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών
                                                                     «Χρυσοχεριά»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια