ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε Αστακό-Μύτικα-Πάλαιρο-Βόνιτσα-Μοναστηράκι η Γεωργία Μπόκα (φωτό)


Λίγο πριν την τελική μάχη της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου και οι επαφές της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Γεωργίας Μπόκα καθημερινά εντείνονται.

Η υποψήφια βουλευτής σθνεχίζει να καλύπτει ,όσο είναι δυνατό, τις ανάγκες των πολιτών που ζητούν έντονα την άμεση επαφή μαζί της ώστε να της εκφράσουν τόσο την στήριξή τους στο πρόσωπό της, όσο και τα προβλήματά τους-παράπονα, για την εγκατάλειψη την οποία αντιμετωπίζουν σε πολλούς τομείς στον τόπο τους.

Χθες η κα Μπόκα βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της μεγάλης παράκτιας γραμμής της Αιτ/νίας από την πλευρά του Ιονίου Πελάγους περιοδεύοντας σε Αστακό-Μύτικα-Πάλαιρο-Βόνιτσα-Μοναστηράκι.

Σημεία ορόσημα για την Αιτ/νία όπως τα χαρακτήρισε η ίδια, με απίστευτο τουριστικό ανεκμετάλευτο πλούτο που μπορούν να δώσουν τεράστια ώθηση ανάπτυξης σε όλο τον Νομό.

Η υποψήφια βουλευτής άκουσε με προσοχή κάθε κάτοικο, καταστηματάρχη και επιχειρηματία, με τον οποίο συνομίλησε, κατέγραψε για άλλη μια φορά τα προβλήματα και δεσμεύθηκε πως τόσο η ίδια όσο και η κυβέρνηση της Ν.Δ. με την εκλογή τους να είναι δίπλα τους καθημερινά παλεύοντας για ένα αύριο με σιγουριά, σταθερότητα και ένα ξεκάθαρο μέλλον για τους νέους.



 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια