Περιοδεία Κώστα Καραγκούνη στον όμιλο Ανδρομέδα και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας


Και αυτό το Σαββατοκύριακο συνέχισε δυναμικά τις επισκέψεις του ο Κώστας Καραγκούνης σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.  Σε κάθε στάση του βρίσκει φίλους που εκφράζουν την αγανάκτησή τους με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία. Θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και θέματα που απασχολούν τη χώρα γενικά βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους πολίτες.  Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε το Σάββατο τον όμιλο Ανδρομέδα στην Βόνιτσα. Ο όμιλος είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος στον τομέα της Μεσογειακής Ιχθυοτροφικής Βιομηχανίας. Δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει παγκόσμια εξαγωγική δυναμη. Διαθέτει δυο κέντρα υποστήριξης μονάδων εκτροφής στην Αιτωλοακαρνανία, στην Βόνιτσα και στον Αστακό.

 Ο πολλά υποσχόμενος κλάδος της ιχθυοκαλλιέργειας μπορεί να προσφέρει πολλά στην οικονομική ανάπτυξη του νομού και να δημιουργήσει και περαιτέρω θέσεις εργασίας.

Όπως έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της χώρας αλλά και την εργασιακή πραγματικότητα.

Θα φέρει ποιοτικές θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς και γενικότερα ένα περιβάλλον δραστικά διαφορετικό από το σημερινό. Απόψεις αλλά και προβληματισμούς πάνω σε αυτά τα θέματα αντάλλαξαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης με τον Κώστα Καραγκούνη κατα την επίσκεψή του και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.