Καινούργιο :Επικίνδυνες καταστάσεις από χόρτα στην είσοδο-έξοδο του χωριού (φωτο)Την πλήρη εγκατάλειψη των σημείων που καθιστούν πολύ επικίνδυνη την διέλευση πεζών και ποδηλάτων,  καταγγέλλουν μόνιμοι κάτοικοι στην είσοδο-έξοδο του Καινουργίου πριν τις στροφές.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα δέντρα και τα χόρτα έχουν καλύψει πλήρως την δεξιά άκρη της τσιμεντένιας λωρίδας με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι πεζοί από τα σημεία να αναγκάζονται να εισέλθουν εντός του οδοστρώματος με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια περιοχή που δεν υπάρχει φωτισμός και η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη,ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Όπως επισημαίνουν Δημότες ,εξίσου επικίνδυνη είναι η διέλευση και από την αντίθετη πλευρά, αφού αναγκάζονται να περπατήσουν σχεδόν πάνω στην λευκή γραμμή οριοθέτησης του οδοστρώματος.

Λίγα μέτρα μετά είναι η στάση του Αστικού λεωφορείου η οποία σχεδόν κρύβεται από τα χόρτα και οι επιβάτες αναγκάζονται να εισέλθουν στο οδόστρωμα για να δουν αν έρχεται το λεωφορείο που περιμένουν.


Πρέπει οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και μάλιστα άμεσα, αφού σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.