ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δικογραφία για τις πυρκαγιές στο Καινούργιο,δηλώσεις Χριστόφορου Μπόκα

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστόφορος μπόκας

Μετά τις επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές στο Καινούργιο και την ευρύτερη περιοχή το "Κ" επικοινώνησε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν.Αιτ/νιας, Πύραρχο Χριστόφορο Μπόκα.
Όπως ανέφερε ο κ.Μπόκας το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Αγρινίου έχει σχηματίσει δικογραφία και το έργο της προανάκρισης είναι σε πλήρη εξέλιξη,

Εξετάζεται υλικό από κάμερες και όλες οι πληροφορίες που φθάνουν στην υπηρεσία ελέγχονται.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του μάλλον πρόκειται για τον ίδιο εμπρηστή που και πέρυσι έβαζε φωτιές σε καθημερινή βάση ,ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το ίδιο άτομο να εμπλέκεται και σε πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή,όπως προχθές στον Πλατανιά Παραβόλας.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος γιατί οι πυρκαγιές τοποθετούνται μεσάνυχτα συνήθως, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ο κ.Μπόκας στάθηκε στις ευνοϊκές συγκυρίες όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις του Αγρινίου δεν ήταν σε διασπορά συμβάντων και έφθασαν στις πυρκαγιές  πολύ γρήγορα,πριν γίνουν απειλητικές για ιδιοκτησίες και ανθρώπινες ζωές.

Κλείνοντας ο κ.Μπόκας επισήμανε την πλήρη ετοιμότητα των δύο Ε.Π.Σ σε Παραβόλα και Γαβαλού ,οι οποίοι περιπολούν, εντοπίζουν και επιχειρούν άμεσα στις περιοχές ευθύνης όλο το 24ωρο ,καθημερινά.

Τέλος ο Διοικητής καλεί τους πολίτες που έχουν εντοπίσει περίεργες κινήσεις ή  μπορούν να δώσουν πληροφορίες  να μεταβαίνουν στην Π.Υ Αγρινίου και να τις καταθέτουν με εχεμύθεια,ώστε να αξιοποιούνται από τους αξιωματικούς του ανακριτικού τμήματος για τον εντοπισμό του δράστη ή δραστών.

πηγή:kainourgiopress.blgspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια