ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Κάλεσαν Δημοτική Σύμβουλο της κοινότητας Καινουργίου να ορκιστεί ,αλλά δεν υπήρχε στην λίστα


Απίστευτο κι όμως αληθινό..
Σε δυσάρεστη εμπειρία εξελίχθηκε η τελετή ορκωμοσίας συμβούλου για το συμβούλιο της κοινότητας Καινουργίου,αφού ενώ έλαβε επίσημη πρόσκληση (με δικαστικό επιμελητή)από τον Δήμαρχο  Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για να παραστεί στην τελετή και να ορκιστεί ,όταν ήρθε η ώρα των μελών της κοινότητας Καινουργίου η σύμβουλος δεν υπήρχε στην λίστα.

Αντί αυτής αναγνώστηκε και καλέστηκε η σύμβουλος η οποία είχε δηλώσει παραίτηση που έγινε δεκτή και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Δήμος Αγρινίου εξέδωσε δελτίο τύπου και αναφέρει ως σύμβουλο την παραιτηθείσα σύμβουλο.

Όπως είναι φυσικό η σύμβουλος δεν υπέγραψε αφού ήταν "αόρατη" για τον Δήμο Αγρινίου και πλέον υπάρχει εκκρεμότητα με την συγκεκριμένη έδρα.

Το "Κ" επικοινώνησε με την σύμβουλο η οποία επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

Δυστυχώς κάποιοι όχι μόνο δεν σεβάστηκαν τον κόπο και την προετοιμασία ενός ανθρώπου που περίμενε μια τόσο σημαντική στιγμή από την ώρα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά ,αλλά δεν αναλογίστηκαν και την σοβαρή εκκρεμότητα που αφήνει η γκάφα, στην λειτουργία του συμβουλίου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά για τον τρόπο που λειτουργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες ,σε τόσο λεπτά θέματα, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Ε.Κ.Ρ
πηγή:kainourgiopress.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια