Είναι μαγκιά να αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι την αξία σου

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress εκλογές

Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις που επιφύλαξαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αφού εισήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου "αυτσάιντερ"(για κάποιους άσχετοι τελείως με τα κοινά,η θητεία θα το δείξει) αλλά  έμειναν εκτός και άνθρωποι που στην προηγούμενη θητεία τους άφησαν το στίγμα τους και θετικές εντυπώσεις.
Μάλιστα η περίπτωση πρώην αντιδημάρχου της προηγούμενης πενταετίας, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί εκ'νέου, ξεχωρίζει ,αφού ακόμη και μετά από τρεις μήνες συνεχίζει να συζητείται το πόσο "άδικη" είναι η μη εκλογή του ,τόσο από ανθρώπους της παράταξης όσο και από πολιτικούς του αντιπάλους,εντός και εκτός της πόλης.

Ο ίδιος αντιμετώπισε το αποτέλεσμα με χιούμορ και συνεχίζει ,σεβόμενος τις επιλογές του Αγρινιώτικου λαού ,ενώ  δεν εξέφρασε δημόσια παράπονα και δεν άφησε υπονοούμενα...

Ο άνθρωπος συνεχίζει(δεν σταμάτησε ποτέ) κανονικά την δουλεία του με το ήθος που τον διακρίνει,φιλικός και προσιτός,καθημερινά, απέναντι στους πολίτες  και μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία όπου κληθεί ,να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί.

Με αφορμή μια ακόμη συζήτηση που έγινε σήμερα για τον συγκεκριμένο Κύριο.

Ε.Κ.Ρ  


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.