Μεγάλη Χώρα Αγρινίου :Οργή για τον άγνωστο που γκρέμισε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου (φωτο)Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μεγάλη Χώρα του Δήμου Αγρινίου όταν σήμερα είδαν μισογκρεμισμένο το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Το συγκεκριμένο εκκλησάκι βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας ενός 68χρονου της περιοχής.Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι δράστες η δράστης γκρέμισε σχεδόν το μισό μέρος του ναού με βάρβαρο τρόπο προκαλώντας του μεγάλες και σοβαρές ζημίες.

Ακούστε τώρα ζωντανά τον aerasfm στους 99.5!!

Αυτή την μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται σε ανάμεσα σε αγροτικές εκτάσεις το θλιβερό περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία ο εφημέριος του ναού,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εκκλησάκι ανήκει στην δικαιοδοσία της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.Στο σημείο της καταστροφής βρέθηκε μαζί με στενούς του συνεργάτες ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς και όπως ήταν φυσικό αντίκρισε αυτή την τραγική εικόνα.

Για το θλιβερό αυτό περιστατικό που έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της περιοχής σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές σε βάρος αγνώστων δραστών η δράστη.

ρεπορτάζ :aerasnews.gr Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.