ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Πτώμα εντοπίστηκε σε σασμάν λεωφορείου (φωτο)



Λεωφορείο από τουριστικό πρακτορείο του Αγρινίου πραγματοποιόντας διαδρομή Βελιγράδι-Αγρίνιο, φτάνοντας στις 1:00 το βράδυ στο Αγρίνιο ο οδηγός του διαπίστωσε βλάβη στο σασμάν του λεωφορείου.

Σήμερα το πρωί στις 10:30 πήγε στο συνεργείο της περιοχής και κατά την διάρκεια του ελέγχου, εκεί ανακαλύφθηκε το πτώμα ενός άνδρα νεαρής ηλικίας ανάμεσα στο διαφορικό και το σαζμάν του λεωφορείου .

Στο σημείο βρίσκετε αστυνομική δύναμη και δύο πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό του ατόμου.

Μετά από τρεις ώρες μεγάλης προσπάθειας κατάφεραν οι πυροσβέστες της Π.Υ. Αγρινίου να απεγκλωβίσουν τη σορό του άτυχου άνδρα ο οποίος εγκλωβίστηκε μεταξύ του διαφορικού και του σαζμάν του λεωφορείου που έφτασε στο Αγρίνιο τα μεσάνυχτα ερχόμενο από το Βελιγράδι προς Αγρίνιο.




Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανολογείτε ότι ο θάνατος του αλλοδαπού να έχει προκληθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις αναθυμιάσεις από τον χώρο της μηχανής του λεωφορείου.
Πάντως οι πυροσβέστες και σε όσους συνέλαβαν στον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα έπαθαν σοκ μπροστά σε αυτό που αντίκρισαν το πρωτοφανές περιστατικό του εγκλωβισμού του, μεταξύ του διαφορικού και του σαζμάν του λεωφορείου.


Ο νεαρός αλλοδαπός ελπίζοντας πως θα φτάσει σε άλλη χώρα μιας και το λεωφορείο είχε γερμανικές πινακίδες σφηνώθηκε κυριολεκτικά στον χώρο της μηχανής με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η σορός του  νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

Δείτε τις δηλώσεις του διοικητή των Π.Υ. της Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορου Μπόκα για το πρωτοφανές περιστατικό.




πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια