ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τις «Συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2019»

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike Ακαρνανίας

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η υπ’ αριθ. 6001/5/1382-ιζ΄  από 20-09-2019 διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία δεν ενισχύονται νευραλγικές Υπηρεσίες, όπως το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας και νεοϊδρυθείσες αντίστοιχες (π.χ. 23/11/2018 Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, η οποία δεν είναι σήμερα στελεχωμένη με το ανάλογο προσωπικό και ως εκ τούτου αδυνατεί να λειτουργήσει) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με αποτέλεσμα να παρατείνονται τα προβλήματα, τόσο του προσωπικού, όσο και της αστυνόμευσης των πολιτών της Περιφέρειας που έχει αρμοδιότητα η εν λόγω Δ.Α.

      Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, η παραπάνω διαταγή είναι αποτέλεσμα ενός άναρχου,  απρογραμμάτιστου και με έπαρση σχεδιασμού της Πολιτικής Ηγεσίας, η οποία, αφενός παραβλέπει το τρέχον θεσμικό πλαίσιο του Σώματος (π.δ.100/2003) και τις ανάγκες για αστυνόμευση της Περιφέρειάς μας, αφετέρου αναγνωρίζει ως Ελλάδα μόνον την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μπλοκάροντας, για μια ακόμα φορά, τις προσπάθειες ανάπτυξης της πολύπαθης και ξεχασμένης εδώ και χρόνια περιοχής μας.   

      Η Ένωσή μας, με την παρούσα ανακοίνωση, γνωρίζει στους τοπικούς Βουλευτές, Δημάρχους, Συλλόγους και στα Σωματεία, καθώς και στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος την παραπάνω αρνητική εξέλιξη και ζητά από όλους να συνδράμουν, η κάθε μία και ο καθένας από το μετερίζι του, προς την επίλυση αυτού του μείζονος κοινωνικοπολιτικού και οικονομικού προβλήματος.         

                                                   
                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος               ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια