ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

«Οι κόρες μου κι εγώ» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει την διοργάνωση του τρίτου φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με το έργο «Οι κόρες μου κι εγώ» από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος», που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη....

«Οι κόρες μου  και εγώ»
του Ν. Βυζάντιου

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι κόρες μου κι εγώ είναι μια καθαρά ελληνική ηθογραφία, έργο του Ν.Βυζάντιου, γραμμένο το 1977. Αναφέρεται στην προσπάθεια που κάνει ο πατέρας μιας ελληνικής μεσοαστικής οικογένειας ν’ αποκαταστήσει τις κόρες του όπως εκείνος νομίζει ότι είναι καλύτερα. Όμως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και τα γεγονότα ακολουθούν τη δική τους πορεία.
Σημείωμα Σκηνοθέτη:
Παρ’ όλο τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας και την διαφοροποίηση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας το έργο παραμένει βαθύτατα ελληνικό και ακουμπάει το κοινό μιας και η ιστορία του αναφέρεται σε θέματα που είναι βαθύτατα ριζωμένα στην κουλτούρα του λαού μας.
Σκηνοθεσία: Βαλμάς Ευάγγελος
Σκηνικά: Η Θεατρική Ομάδα
Επιμέλεια σκηνής: Στούκα Δήμητρα, Σιαδήμα Ρούλα
Αφίσα-Πρόγραμμα: Σιαδήμα Ρούλα, Στούκα Δήμητρα
Μουσική Επιμέλεια: Βαλμά Ισμήνη, Στούκα Δήμητρα
Ενδυματολογία-Μακιγιάζ: Η Θεατρική Ομάδα
ΔΙΑΝΟΜΗ:
Καραγιαννόπουλος Γιώργος: Μανώλης
 Βαλμάς Ευάγγελος: Φώτης
 Τύλη Λαμπρινή: Θέκλα
 Γυφτομήτρου Δήμητρα: Έλλη
 Ιωάννου Σπύρος: Χαρίλαος
 Κουτρούμπα Μαρία: Πόπη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια