ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Εγκαινιάσθηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου


Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα εγκαινιάσθηκε τη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου η ετήσια έκθεση με έργα μαθητών και σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.  Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες κατέκλυσαν τους χώρους της Δημοτικής Αγοράς και απόλαυσαν εντυπωσιακές δημιουργίες ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, αγιογραφίας και κόμικς από τα παιδικά τμήματα, των εφήβων και των ενηλίκων.

Στον χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία  Παπαγεωργίου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις δημιουργίες όλων των μαθητών και τους ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά. Παράλληλασυνεχάρη τους δασκάλους και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Χρήστο Γαρουφαλή  για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Εικαστικό Εργαστήρι της οποίας τα αποτελέσματα κάθε χρόνο είναι πιο εντυπωσιακά.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι: Κ. Καλατζής, Χρ. Γκούντας, Ευθ. Γρίβας, Χρ. Ζαρκαβέλης, οι δάσκαλοι του Εικαστικού Εργαστηρίου: Στ. Γιακουμάτου, Σπ. Γιολδάσης, Χρ. Μακροζαχόπουλος, Μ. Μαχαλιώτη, Β. Μίχου, Αν. Ναστούληςκαι Δ. Παπατρέχας, μαθητές, γονείς και πολλοί φίλοι του Εργαστηρίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25/09/2019.

Ώρες επισκέψεων: Δευ-Σαβ  11:00-13:00 & 18:00-21:30

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 1 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες-εγγραφές:  Παπαστράτου 83, Αγρίνιο
Καθημερινά:  17:00 – 20:00, τηλ. 26410 48372




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια