ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΕΠΣΑ :Υποχρεωτική η κάρτα υγείας με νέα θεώρηση

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike επσα

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ανακοινώνονται δύο σημαντικές αλλαγές, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο φετινό Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)., που ισχύει από 14/8/2019 και οι οποίες θα συμπεριληφθούν και στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων μας:

ΑΡΘΡΟ 14 παρ. 7 εδ. γ’:
Το εδάφιο αυτό αναφέρετε στην περίπτωση που οι στολές των 2 ομάδων μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση. ΤΟΤΕ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ πρέπει να αλλάξει χρώμα στολής. Εάν δεν έχει ο διαιτητής το αναγράφει στο Φ.Α. και στολή αλλάζει η γηπεδούχος ομάδα, η δε φιλοξενούμενη τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.


ΑΡΘΡΟ 18 παρ. 1 εδ. β’:
Η μέχρι πέρυσι κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών έχει καταργηθεί και ουδεμία ισχύ έχει φέτος.

Αντ’ αυτής η κάθε ομάδα προσκομίζει για κάθε ποδοσφαιριστή ατομικά την κάρτα υγείας του, η οποία ισχύει για ένα έτος και πρέπει να φέρει την απαιτούμενη ιατρική θεώρηση, ότι ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα υγιής και ικανός να αγωνίζεται.

Η κάρτα υγείας θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, νομαρχιακών, περιφερειακών ή πανεπιστημιακών νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή με νομικό πρόσωπο δημοσίου τομέα καθώς και από γιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα, ή άλλων ειδικοτήτων, που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.

Κάρτα υγείας μπορείτε να εκτυπώνεται από το siteτης Ενώσεως στη στήλη «ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια