ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο: Εθελοντική Αιμοδοσία και υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας διοργανώνουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στις 13 Σεπτέμβρη ημέρα Παρασκευή και ώρα από 8:00 έως 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνω Αίμα – Δίνω Ζωή» καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά στην Αιμοδοσία αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από τον χρόνο τους.
Τους καλούμε, επίσης, να συμμετέχουν στην υποδοχή της “Φλόγας της Αγάπης” της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτέμβρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου), με σημείο έναρξης το Πάρκο Αγρινίου και σημείο τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας. Σε όσους αρέσει το ποδήλατο μπορούν να συμμετέχουν και στον γύρο της πόλης με την φλόγα, (4) τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.,

Καθήκον όλων μας είναι να αιμοδοτούμε τακτικά, αλλά και να μεταφέρουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.


17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
(ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ «ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΑ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.
Λαμπαδηδρόμοι θα υποδεχθούν την «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» των Εθελοντών Αιμοδοτών στην πόλη μας και ανάβοντας τις δάδες θα κατέβουν την οδό Παπαστράτου μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας όπου εκεί θα ανάψουν τον ΒΩΜΟ και θα ακολουθήσει γιορτή με χορευτικά τμήματα διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο της πόλης μας με τη «φλόγα της Αγάπης», διαδίδοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Πορεία ποδηλατών

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας.

Οδός Μπαιμπά – Θεοτοκοπούλου - Αγ. Χριστοφόρου - Δήμου Τσέλιου - Παπαστράτου - Ελ.Βενιζέλου - Ηρώων Πολυτεχνείου - Καλυβίων - Τερτσέτη - Παπαϊωάννου - Αναστασιάδη - Πλατεία Δημοκρατίας.

Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων η φλόγα θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Συλλόγου των Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την επόμενη πόλη.

Σας περιμένουμε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια