ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το ΚΑΠΗ Καινουργίου,υποδέχθηκε και πρόσφερε τρόφιμα στο ΚΔΑΠμεΑ του Δ.Αγρινίου(φωτο-βίντεο)



Παιδιά και συνοδοί του ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Αγρινίου επισκέφθηκαν σήμερα το απόγευμα το Κ.Α.Π.Η Καινουργίου ,ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής του Κ.ΑΠ.Η...
Ο πρόεδρος της επιτροπής π.Βασίλειος Κακούρης καλωσόρισε τα παιδιά τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η και την υπεύθυνη ,Ευανθία Λαμπρακοπούλου.

Διανεμήθηκαν σε όλους χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά και αναψυκτικά,ενώ στο τέλος της γιορτής  παραδόθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες παρασκευής γευμάτων του ΚΔΑΠμεΑ.

Κατά τον χαιρετισμό του ο π.Βασίλειος ανέφερε την φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις δύο δομές και τόνισε το σπουδαίο έργο που γίνεται στο ΚΔΑΠμεΑ.



Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Σωτήρης Κολοβός ,λέγοντας ότι ο Δήμος θα είναι όπως πάντα κοντά στα παιδιά και συνεχάρη το ΚΑΠΗ για την δράση.



Το ίδιο τόνισε και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου Χρήστος Τσόλκας.


Στην συνέχεια ο Άγγελος Παπαδόπουλος ,φυσικοθεραπευτής του ΚΔΑΠμεΑ,ευχαρίστησε τα  μέλη του ΚΑΠΗ για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά ,ενώ όπως ανέφερε μεταξύ άλλων. ο ρόλος του ΚΔΑΠμεΑ είναι να βελτιώνουν καθημερινά την ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.


Δείτε τα όσα ειπώθηκαν



Από την μεριά τους τα παιδιά τραγούδησαν το "Ήταν ένα μικρό καράβι",ενώ δώρισαν χειροποίητες κατασκευές και βασιλικό,παραγωγής δικής τους.



Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και στη συνέχεια παρέλαβαν τα τρόφιμα και επέστρεψαν στην Δομή τους.



Μια ακόμη δράση αλληλεγγύης και αγάπης που διοργάνωσε επιτυχώς το πολύ δραστήριο Κ.Α.Π.Η Καινουργίου,που ομολογουμένως είναι το καμάρι της ΚΟΙ.ΠΑ.



Οι φωτογραφίες των παιδιών δημοσιεύονται κατόπιν συγκατάθεσης των συνοδών.

Επαμεινώνδας Ρεντίφης-kainourgiopress.blogspot.com




















 












 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια