ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΕΠΣ Αιτ/νιας: Έτρεξαν οι μη αξιολογημένοι διαιτητές (φωτό)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2019 τα τεστ φυσικής κατάστασης για τους μη αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Το ραντεβού με την Επιτροπή Διαιτησίας...
είχε καθοριστεί για τις 17:30 στο βοηθητικό γήπεδο (συνθετικός τάπητας) του Δ.Α.Κ Αγρινίου.
Ο πρόεδρος της οικείας Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ επίβλεψε την όλη διαδικασία από κοντά μέχρι το τέλος της, ενώ, οι δύο συνεργάτες του κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος) και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ (μέλος) που τυγχάνουν αμφότεροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής,  ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες (μετρήσεις αποστάσεων,  χρονομετρήσεις κλπ).

Η γραμμή εκκίνησης

Όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε επαναλαμβανόμενες ταχύτητες 40μ & 75μ και εμφανίστηκαν αρκετά προετοιμασμένοι ενόψει των επισήμων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η διαδικασία 40χ75μ σε εξέλιξη

Στις αγωνιστικές δοκιμασίες έλαβαν μέρος 38 διαιτητές, από αυτούς οι 33 ολοκλήρωσαν με σχετική άνεση την διαδικασία μέσα στα προβλεπόμενα όρια που ορίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) για τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ, 5 διαιτητές θα έχουν δεύτερη ευκαιρία και θα ξαναπροσπαθήσουν σε 15 ημέρες μαζί με όσους ήταν δικαιολογημένα απόντες, όπως ενημέρωσε η τοπική  Επιτροπή Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ).

https://sdpna.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια