ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :Διπλό πρόκρισης στη Ρόδο,0-4 τον Ιάλυσο


Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός που πέρασε σε ρυθμό... ρελαντί από τη Ρόδο, κερδίζοντας με 4-0 τον Ιάλυσο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
 Η ομάδα του Μάκη Χάβου, που στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη, ήθελε να κάνει μία νέα αρχή και να πάρει μία νίκη που εκτός των άλλων θα λειτουργούσε καταλυτικά για την ψυχολογία του, ενόψει των επόμενων αγώνων στη Super League 1.
Οι Αγρινιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι του Ιάλυσου (ομάδα της Football League) και με τα γκολ του Σιέστεντ (20'), του Ντάλσιο (53'), του Ρομάν (85') και του Ταχάρ (87') πήραν τη νίκη.
O Eλληνας τεχνικός έδωσε ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής να δείξουν πράγματα και σαφώς έμεινε ικανοποιημένος, τόσο από την εικόνα τους, όσο και τον δείκτη του σκορ.
Οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με τον Νατσιόπουλο στη δική τους καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.
Μεγαλύτερη όλων αυτή του Αριγίμπι που πέρασε και τον τερματοφύλακα των Ροδιτών, όμως αστόχησε.
Ιάλυσος (Νίκος Καραμπετάκης): Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51' Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46' Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67' Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνέτ, Ντάλσιο (71' Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80' Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61' Ταχάρ), Τσιγγάρρας

πηγή:sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια