ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Περίπτερα ενημέρωσης για τον 12ο Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης;


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται  οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 12ου  Ημιμαραθώνιου   «ΜΙΧΑΛΗΣ   ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να ενημερώνονται σε ειδικά περίπτερα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χ. Τρικούπη (κάτω από το Δημαρχείο) και στην πλατεία Δημοκρατίας.
Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του Αγώνα.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αφετηρία, μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα, με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να εφοδιασθούν με το τσιπ χρονομέτρησης.

Mία ημέρα πριν την διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αναστασιάδη.
Τον Αγώνα  διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τη  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια