ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ξεπέρασαν τις 2000 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης (φωτο)


Με τη παρουσία  αθλητών όλων των ηλικιών  που ξεπέρασε τις 2. 000 συμμετοχές    πραγματοποιήθηκε ο 12ος  Ημιμαραθώνιος  Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου στις 10.15 π.μ. από τη θέση Βαριά (Δογρή) Τριχωνίδας,  με διαδρομή Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο –Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου – Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη και Τερματισμό στην  Πλατεία Δημοκρατίας όπου  οι Αγρινιώτες υποδέχθηκαν  με χειροκροτήματα τους δρομείς.
Νικητής του Ημιμαραθώνιου είναι ο Ηλίας Καραμπούλας με χρόνο  1:19:49, 2ος  ο  Ιωάννης Τσιαμπούλας με χρόνο  1:23:47 και 3ος     ο  Ανδρέας Ανδριόπουλος με χρόνο 1:23.58.
Στις γυναίκες 1η η  Βηθλεέμ Σαπίου    με χρόνο 1:31:24 , 2η η  Δήμητρα Τζαλοκώστα με χρόνο 1.33.03  και στην 3η θέση τερμάτισε η Νικολέτα Τσιάμη                    με χρόνο 1:38:48.

Η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 9.00 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας για τη διαδρομή  των 10 km , στις 9.15 για τον δρόμο  των 5km  και στις 10:45 π.μ για τη διαδρομή  1 km για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων που φέτος η συμμετοχή τους έφθασε τους 1. 100.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην αθλητική γιορτή προς τιμήν του Μιχάλη Κούση: «Φέτος η συμμετοχή  ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Αγρινιώτες τίμησαν τον κορυφαίο μας μαραθωνοδρόμο που ενέπνευσε γενιές αθλητών. Ο αθλητισμός ενώνει και όλοι μαζί πρέπει κάθε χρόνο να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους αθλητές που πήραν μέρος σε όλες τις διαδρομές, στους συλλόγους που συμμετείχαν στην διοργάνωση και στους δεκάδες εθελοντές. Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της οικογένειας του Μιχάλη Κούση».

   

Τον  αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με  συνδιοργανωτές τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο  Αγρινίου  με τη συμβολή της  Τροχαίας Αγρινίου.
Συνολικά  μετείχαν 100 εθελοντές από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου με τον Διευθυντή Βασίλη Κονίδα  συνόδευσε τις εκδηλώσεις στην πλατεία Δημοκρατίας.



Η Αθλητική Ένωση Καινουργίου έδωσε δυναμικό παρόν και σε αυτήν την αθλητική διοργάνωση.



  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια