Αγρίνιο Συλλαλητήριο και πορεία για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο(φωτο):


Με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Δημήτρη Δήμα ,πραγματοποιήθηκε το νέο συλλαλητήριο ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.Ακολούθησε και είναι σε εξέλιξη πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.Η Τροχαία Αγρινίου ρυθμίζει την κίνηση των οχημάτων με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ανακοίνωσή του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου αναφέρει όπως αναφέρει:


Συνάδελφοι, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια  στο κατάπτυστο νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Μετά τις 2 απεργιακές κινητοποιήσεις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη, μετά το μαχητικό συλλαλητήριο στις  17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με το νέο συλλαλητήριο καλούμε κάθε εργαζόμενο σε κάθε κλάδο σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε τόπο κατοικίας να συμβάλει για  την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.