ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Π.Παπαδόπουλος κατά Ν.Καραπάνου (ηχητικό )



Λάβρος κατά του Nίκου Καραπάνου ο Πάνος Παπαδόπουλος-Πως σχολίασε το φραστικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Δ.Σ Μεσολογγίου

Μονοπωλεί τις συζητήσεις στο Μεσολόγγι η έντονη λογομαχία που εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου και του αντιδημάρχου Αντώνη Αλετρά στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί με τον κ. Αλετρά να χαρακτηρίζει τον Νίκο Καραπάνο «μπανιέρα» και τον πρώην δήμαρχο να κάνει λόγο για «απαράδεκτη διαδικασία» και να αποχωρεί .

Εν τω μεταξύ κληθείς να σχολιάσει το συμβάν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαδόπουλος απέφυγε να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου όμως τόνισε με έμφαση πως ήταν λάβρος κατά του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου αναφέροντας τα εξής:

“Δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό και καλό είναι να αποφεύγεται.Εγώ δεν θα πω ποιος είχε δίκιο ή ποιος είχε άδικο. Όμως, δεν μπορεί ο κ.Καραπάνος, ο άνθρωπος ο οποίος επί πέντε χρόνια σε εμένα που ήμουν επικεφαλής παράταξης και στον πρώην δήμαρχο τον κ.Κατσούλη αλλά και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους να κουνάει το δάχτυλο και να αποχωρεί θεατρινίστικα από μια διαδικασία, για ένα θέμα το οποίο, μπορεί ναι, να ήρθε σε ανατιπαράθεση . Δεν μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει εξαπολύσει επι μια 5ετία τρομοκρατία, μπούλινγκ, αυθαιρεσία, τραμπουκισμό απέναντι σε οποιαδήποτε διαφορετική άποψη να βγαίνει από πάνω και να μας λέει «κοιτάξτε να δείτε παιδιά ποια είναι η κατάντια της όποιας δημοτικής αρχής». Ποιος; Ένας άνθρωπος ο οποίος σκορπούσε εκβιασμούς και απειλές”.

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης στη Νανά Θεοδωροπούλου στον AERAS FM 99.5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια