ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λαμία vs Παναιτωλικός 0-0


Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 απόψε στην Φθιώτιδα στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Super League.

Η Λαμία «χόρευε» στη βροχή, έχανε ευκαιρίες για γκολ, όμως ο Παναιτωλικός που έπαιξε για το Χ έφυγε από την πόλη της Φθιώτιδας με τον πρώτο του πόντο (0-0) στο πρωτάθλημα. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους.

Μετά από ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών με τους παίκτες των γηπεδούχων να σταματούν σχεδόν πάντα στον ανίκητο, Νίκο Γιαννακόπουλο, Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν χωρίς τέρματα. Ο 26χρονος πορτιέρε έκανε σωρεία επεμβάσεων. Δοκάρι ο Βάντερσον στο 62’ για την ομάδα της Φθιώτιδας, μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Καραμάνο να νικιέται από τον Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια ο Τουράμ έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Η Λαμία έφτασε τους τέσσερις πόντους, πρώτος βαθμός για τον Παναιτωλικό, που λίγο έλειψε στο φινάλε, να πάρει και το ματς με τον Αριγίμπι να σουτάρει μόλις άουτ στο 88’ μετά από προσωπική προσπάθεια.

Οι ενδεκάδες στο Λαμία-Παναιτωλικός 0-0
Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)



Πηγή: iefimerida.gr -

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια