ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νέα στοιχεία για τους ληστές στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού(ηχητικό)


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους αγνώστους οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες, διέρρηξαν οικία με τη χρήση λοστού, ενώ ερχόμενοι κατά την είσοδο τους αντιμέτωποι με τους ιδιοκτήτες, τους χτύπησαν στο κεφάλι με τον λοστό και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες μετέβησαν με σκοπό να ληστέψουν με κλεμμένο όχημα, το βενζινάδικο που βρίσκεται στο ισόγειο της οικίας τους, μπούκαραν στο εσωτερικό και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να τραυμάτισαν με λοστό την 46χρονη και τον 51χρονο, οι οποίοι άκουσαν τον θόρυβο και κατέβηκαν στο ισόγειο να δουν τι συμβαίνει. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

Mάλιστα δεν αποκλείεται οι 4 δράστες να είναι μέλη της ίδιας σπείρας που επιχείρησε να κλέψει ένα ακόμη βενζινάδικο στην ίδια περιοχή και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Όπως εξηγεί ο Εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β’, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου μιλώντας στη δημοσιογράφο Νανά Θεοδωροπούλου στον Αeras fm 99,50, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι περιπολίες, τόσο στις ομάδες ΔΙΑΣ, όσο στην Άμεση δράση αλλά και στην ΟΠΚΕ. “Ο λόγος που αυξήσαμε αυτές τις περιπολίες είναι ακριβώς επειδή έχουν αύξηση στις μικροκλοπές, στις διαρρήξεις, και τις ληστείες διότι αυτή η μικροεγκληματικότητα επηρεάζει σημαντικά τον μέσο Έλληνα πολίτη και διαταράσσει την ζωή του.Δεν μπορεί ένας πολίτης να γυρνά σπίτι από την δουλειά, την βόλτα του ή να κοιμάται το βράδυ και να έρχεται αντιμέτωπος με ληστές. Για αυτούς τους λόγους αυξήσαμε τις περιπολίες τους τελευταίους 2-3 μήνες . Και διαπιστώνουμε ότι η κίνηση μας αυτή, έφερε αποτελέσματα, αν αναλογιστούμε ότι μόνο τον μήνα Οκτώβριο είχαμε 695 συλλήψεις”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια