ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκος Καζαντζής :Η σωστή ενημέρωση συνεχίζεται...

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καζαντζής

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη Αγρινίου “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ” στην οποία γίνεται λόγος για στοχοποίηση του επικεφαλής της Παράταξής, Νίκου Καζαντζή, θέλοντας, όπως αναφέρει, να δημιουργήσουν κλίμα αντίδρασης στο πρόσωπό του, σύγχυση στους συμπολίτες μας και λανθασμένες εντυπώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Η «ΣΩΣΤΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Κάποιοι, «γνωστοί» για τις τακτικές τους στην τοπική πολιτική σκηνή με επαναλαμβανόμενες προσπάθειες στοχοποιούν τον επικεφαλής της Παράταξής μας, Νίκο Καζαντζή, θέλοντας να δημιουργήσουν κλίμα αντίδρασης στο πρόσωπό του, σύγχυση στους συμπολίτες μας και λανθασμένες εντυπώσεις.

Έτσι διακινούν διάφορες φήμες ακόμη και με δημόσιες αναρτήσεις και φημολογία διαφόρων σεναρίων. Τις τελευταίες μέρες και ώρες μάλιστα βρίσκονται σε έξαρση διακινώντας πληροφορίες για στήριξη από τον επικεφαλής μας σε ψηφοδέλτια στις εκλογές της ΠΕΔ άλλου κομματικού – πολιτικού χώρου (ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ) από αυτό του δικού του χώρου το οποίο και στήριξε ο επικεφαλής μας (ΝΔ).

Μάλιστα, η φημολογία χρειάζεται και ολίγον από παραπολιτική οπότε συνοδεύτηκαν τα επινίκια και γιορτάστηκαν σε ουζερί της πόλης, στο οποίο είχε δήθεν κληθεί ο επικεφαλής μας αλλά δεν προσήλθε και αντί αυτού εμφανίστηκαν κάποιοι «δικοί» του, προφανώς ως απεσταλμένοι του και εν γνώσει του πάντα, αφού παρίσταντο αντ’ αυτού.

Ο κ. Καζαντζής έχει φυσικά το δικαίωμα να συνομιλεί, όπως και οι υπόλοιποι επικεφαλής (και ο Δήμαρχος) με όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους αλλά προς το παρόν έχει βρεθεί μόνο δύο (2) φορές και αυτές με συμβούλους του κ. Παπαναστασίου σε φιλικό περιβάλλον.

Ούτε γνωρίζει ποιός ή ποιοί είναι οι «δικοί» του, ούτε σε ποιο κατάστημα παραβρέθηκαν με την κ. Σταρακά και πότε.

Επίσης να επισημάνουμε ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει και ότι όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια έχουν δική τους προσωπική ζωή, που δεν ελέγχεται από τον κ. Καζαντζή. Οι εποχές του Σχολαρχείου έχουν περάσει. Επομένως δεν κρατούμε απουσιολόγιο ή παρουσιολόγιο, για την δράση των πρώην υποψηφίων της παράταξης, οι οποίοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι και μπορούν να συναθροίζονται, με όποιον άλλον συμπολίτη τους θέλουν, όλων των παρατάξεων και των πολιτικών πεποιθήσεων.

Φυσικά, το γεγονός ότι ο κ. Καζαντζής δεν παραβρέθηκε σε κανένα «τραπέζωμα» κανενός είτε ως προσκεκλημένος είτε τυχαίως περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο πόλεμος γίνεται για να περάσει η εντύπωση ότι στήριξε άλλο ψηφοδέλτιο από αυτό της Ν.Δ. και μάλιστα κλήθηκε να το γιορτάσει.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε την αγωνία των πολιτικών του αντιπάλων, οι οποίοι λειτουργούν εν προκειμένω και ηθικό αυτουργοί. Όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο κάποιοι δέχονται και γίνονται αυτουργοί σε ψεύδη και συκοφαντίες

Η ανοχή έχει όρια και τέλος.

Για την παράταξη

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Νίκος Καζαντζής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια