ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρινίο :Νυχτερινό “χτύπημα” σε Βενζινάδικο ,μεγάλη ζημιά από απόπειρα κλοπής αυτόματου πωλητή (φωτο-βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike πρατήριο

Νέο νυχτερινό “χτύπημα” σε βενζινάδικο σημειώθηκε στην Αιτωλοκαρνανία. Αυτή την φορά στον Αγρίνιο στην οδό Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 24-11-2019,6-7 άτομα φορώντας κουκούλες ξήλωσαν τον κερματοδέκτη αυτόματου πωλητή καυσίμων ενός βενζινάδικου.Δεν κατάφεραν όμως να τον αποκολλήσουν   εντελώς από το έδαφος αφού χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή.Αμέσως στο σημείο έφθασε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος αντίκρισε τον αυτόματο πωλητή καυσίμων κατεστραμμένο και με ζημιά όπως δήλωσε στο agriniosite.gr που ξεπερνά τις 20.000 ευρω. Μάλιστα δήλωσε αγανακτισμένος για τα απανωτά κρούσματα κλοπών αλλά και για το γεγονός ότι η αστυνομία καθυστέρησε να έρθει στο σημείο του συμβάντος”Κοίταξε που καταντήσαμε να μας καταστρέφουν την περιουσία και να μην μπορούμε να αντιδράσουμε” ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου.




Πληροφορίες  αναφέρουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο οχήματα, ένα αγροτικό και ένα Ι.Χ. μάρκας Toyota Corolla που διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως τα οχήματα τα εγκατέλειψαν και εντοπίστηκαν από την αστυνομία.Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν μια ακόμη απόπειρα κλοπής, νωρίτερα, σε άλλο βενζινάδικο στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Πιθανότατα πίσω και από τα νέα περιστατικά να κρύβεται η ίδια σπείρα που τα μέλη της. θυμίζουμε, άρπαξαν στις 16 Οκτωβρίου 2019 από το νοσοκομείο του Αγρινίου το ΑΤΜ, τα ξημερώματα της περασμένη Τετάρτης επιτέθηκαν σε μια νταλίκα που ήταν σταθμευμένη έξω από μια βιομηχανία γύψου στο Αιτωλικό, ακινητοποίησαν τον οδηγό χτυπώντας τον και, και λίγο πριν από τη ληστρική επίθεση στην αρπαγή του κερματοδέκτη αυτόματου πωλητή καυσίμων ενός βενζινάδικου στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Το modus operandi  δείχνει ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει αρπάξει πρόσφατα άλλον ένα αυτόματο πωλητή καυσίμων στην περιοχή Κεφαλόβρυσο και διέρρηξε ένα ΑΤΜ και το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Νιοχώρι και ένα σούπερ μάρκετ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών!

ρεπορτάζ agriniosite.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε
δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα
ξημερώματα, στο Αγρίνιο, επιβαίνοντες σε δυο οχήματα, μετέβησαν σε
πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού προσέκρουσαν με αυτά πάνω στο
αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν,
χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα οχήματα από το Κεφαλόβρυσο
Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού αφού τα εντόπισαν
εγκαταλελειμμένα, τα κατέσχεσαν και τα απέδωσαν στους νόμιμους
ιδιοκτήτες τους.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια